Menu

Klub Frivillig

Velkommen til Klub Frivillig

Vi har som noget ganske nyt oprettet Klub Frivillig i vores forening.

Klub Frivillig kan bedst beskrives som en mulighed for at give en hjælpende hånd til en aktivitet, når du har tid, lyst og overskud til det. Det kan være alt fra at hjælpe til med at vaske tøj, bage en kage, stille borde/stole frem til et arrangement, oprydningsdag, stå i kiosk i klubhuset.

Formålet er at aflaste dem der allerede er aktive i foreningen og desuden at gøre det synligt for alle i Esrum, at vi altid kan bruge en hånd til nogle meget konkrete opgaver uden at man behøver at bruge de næste fem år af ens liv på foreningsarbejde.

Meld dig ind i Klub Frivillig med det samme, så du står på vores liste over folk man kan ringe til og bede om hjælp til en opgave.

Ved tilmeldingen har vi brug for dine data - navn, email-adresse, fødselsdato og telefonnummer (helst mobil, så vi kan sende en SMS)

Afkryds i formularen, hvilke opgaver du kunne forestille dig du gerne vil hjælpe med.

Der vil altid være en ansvarlig på opgaven fra klubben, så du ved hvem du skal henvende dig til, hvis der er flere spørgsmål.

Skulle du blive forhindet til en opgave, bedes du kontakte den ansvarlige, medmindre du selv kan finde en afløser 

Du er altid velkommen til at kontakte Brian Vastila, tlf. 2823 3451 eller formand@esrumif.dk med spørgsmål eller gode ideer.

Vi glæder os til at se dig!

 

Bestyrelsen i Esrum IF