Menu

Entegro

image

Repair yourself like never before

Er du træt af at have ondt og leve med smerter? Hos Entegro er vi eksperter indenfor behandling af fysiske skader og smerter! Vi har udviklet en unik metode der, på en blid og nænsom måde, vil afhjælpe dine gener.

Vi udarbejder desuden individuelle træningsprogrammer samt kost og ernæringsvejledning skræddersyet specifikt til at møde dine behov. Vi giver dig din livskvalitet tilbage og hjælper dig med at blive den bedste version af dig selv.

Entegro Pro

Entegro pro er for alle, der ønsker at gøre noget unikt for deres krop. Bilen får et komplet servicetjek hvert år. Hvornår har du sidst prioriteret din krop ligeså højt som din bil?

Sportsterapi

Entegro Sportsterapi er den ultimative massageprotokol. Igennem fysisk stræk, og massage af både muskler sener, led og knogler oplever du en helt uvant følelse af velvære uden nogen sammenligning.

Træningsprogram

Med vores målrettede træningsprogrammer kan du nå dine mål i dit eget tempo, men vi ved af erfaring at de fleste mennesker ønsker at se synlige resultater, hurtigt. Entegro har løsningen.

Kost

En sund og nærende livsstil er uden tvivl det nye sort! Men for helt almindelige mennesker, kan det være svært at finde rundt i junglen af spelt, broccoli og ingefær!

 

Hvorfor skal du vælge os!

Hos os er kroppen i fokus! Hele kroppen!

For hvis HELE kroppen ikke fungerer optimalt, opstår der gener, smerter, skavanker og i sidste ende også sygdom. Derfor er det vigtigt altid at holde kroppen sund, stærk og rask. Vi lægger stor vægt på behandling, kost, ernæring, træning som én helhed. Der findes utallige behandlere ude i det ganske land – og også rigtig mange dygtige behandlere - derfor kan det somme tider være en jungle at finde den rette, som kan hjælpe lige netop dig!

Fortvivl ikke! Og brug ikke mere tid på at søge…

For hos Entegro har vi specialiseret os inde for flere forskellige behandlingsmetoder og har igennem 16 års erfaring, over 20.000 behandlinger og utallige uddannelser, kurser og workshops, udviklet en unik behandlingsmetode, der kan hjælpe dig af med dine gener og smerter, uanset hvor i kroppen, de befinder sig.

Entegro PRO, er skabt igennem mange års erfaring, hårdt arbejde og en helt unik forståelse for kroppen og dens anatomi. Vi har hjulpet kvinder, mænd, babyer og børn i alle aldre. Vores yngste kunde var blot få minutter gammel og vores ældste kunde hidtil var 98 år, frisk og stærk, som en bjørn! Vi mangler endnu én på over 100 år!

Vi har med vores unikke behandlingsmetode, Entegro PRO, afhjulpet alt fra kolik, bækkenløsning, rygsmerter, hælsporer, diskusprolaps, night terror, fibromyalgi til nakkespændinger/Ipad-nakke, tennisalbue, seneskedehindebetændelse, knæskader, lændesmerter, kæbespændinger, scrolling/tommelfinger-smerter til ankelskader, stress-symptomer, tungebåndsgener, vejrtrækningsproblematikker, hofteskader, hovedpine/migræne, betændelsestilstande og så videre, og så videre. Og så er det ikke engang løgn! Vi har heldigvis verdens bedste kunder! De er gode til at anbefale os og nogen har sågar taget sig tid til at skrive en kort anmeldelse af deres oplevelse hos os. Hvis du er nysgerrig efter at høre deres mening, kan du klikke her.

Vi er gode til det, vi laver!

Vi behandler vores kunder med stor respekt og ønsker at skabe et trygt og tillidsfuldt rum for behandling og optimering af kroppen. Vi har over 1000 tilfredse, glade og ikke mindst, kloge kunder, der valgte rigtigt, da de valgte os!

Vil du være én af dem?

Vi ser frem til at møde dig!

Bestil tid nu https://atreatmeant4you.onlinebooq.dk/

Alle medlemmer af Esrum IF får kr. 150,- i rabat pr. behandling

 

Luk